e
Banner

Etiketler: çetin nuhoğlu



Çetin Nuhoğlu Kayseri'de adaylığını resmen açıkladı



UND Yönetim Kurulu ve Eski İstişare Kurulu Başkanı ÇETİN NUHOĞLU KAYSERİ ‘DE, önümüzdeki dönem Uluslararası Nakliyeciler Derneği başkanlığına "Sektörü yeniden ayağa kaldırmak için" aday olduğunu resmen açıkladı.





U.N. RO-RO davası UND’yi ikiye böldü



UND Deniz Taşımacılığı A.Ş. avukatının Kadıköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne Un Ro-Ro’ya açtığı pilot davanın, 9 Kasım’da UND yönetim kururu kararı ile geri çekilmesi büyük bir kriz yarattı.





UND Başkan adayı Nuhoğlu'ndan basın açıklaması


Yayın: 21-12-2012
Kategori: Lojistik
Etiketler: çetin nuhoğlu und

UND Yönetim Kurulu ve Istisare Kurulu Eski Baskanı Çetin Nuhoğlu UND yeni dönem başkanlık adaylığını açıkladıktan sonra il il dolaşarak sektörün nabzını ölçüyor. Son olarak basına yaptığı açıklama şöyle:





Engin Özmen, Çetin Nuhoğlu’na cevap verdi


Yayın: 24-12-2012
Kategori: Lojistik

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı Engin Özmen, Çetin Nuhoğlu’nun Gaziantep’ten kendisine yönelttiği sorulara bir bir cevap verdi. Özmen, “23 aylık görevimiz boyunca koltuğumuzda oturmadık ve sektörün sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yaptık” dedi.





Türk ihracatçısının kaderi demiryolu koridorlarıyla değişecek



Ülkemizde, özellikle son 10 yılda hızla artan bir şekilde demiryollarına önemli miktarda kaynak aktarımı sağlandı ve birçok proje hayata geçirildi. Ancak Türkiye’yi bypass etmeye çalışan Trans-Sibirya, Kuzey-Güney Ulaşım Koridoru gibi rakip koridor projelerini yakından izlememiz ve halen TOBB’un desteğiyle yürütülen BALO gibi projelerle ihracatımızı hedef pazarlarına mümkün olan en rekabetçi kanallardan ulaştırmaya gayret etmemiz gerekiyor.





Çetin Nuhoğlu’ndan UND yönetimine ‘Açık Çağrı’


Yayın: 04-01-2013
Kategori: Lojistik

UND seçimlerinin yaklaşması nedeniyle çalışmalarına hız veren Çetin Nuhoğlu bölgesel ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Mersin ziyaretinde UND’nin şuan ki yönetimine eleştiride bulundu.





Çetin Nuhoğlu Hatay’da nakliyecilerle bir araya geldi



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ulaştırma ve Lojistik Sektör Meclis Başkanı Çetin Nuhoğlu, "Meslek örgütlerinin görevleri sorunları tespit edip, yönetim mekanizmalarına aktarmaktır" dedi.





Çetin Nuhoğlu: ‘UN Ro-Ro aynı gemideyiz’


Yayın: 08-01-2013
Kategori: Lojistik

Sektör basına açıklamalarda bulunan Un Ro-Ro CEO’su Sedat Gümüşoğlu’na, UND başkan adayı Çetin Nuhoğlu’dan yanıt gecikmedi. Nuhoğlu, Gümüşoğlu’nun usta bir polemik ve müzakereci olduğunu ifade ederek 21 Ocak 2013 tarihini işaret etti.





Mars ve Ekol Lojistik ro-ro hattı kuruyor!


Yayın: 09-01-2013
Kategori: Denizyolu

Haydarpaşa-Trieste hattına yeni bir ro-ro şirketi kuruluyor.





UND başkanı Engin Özmen adaylıktan çekilecek!



UND’nin 37’inci genel kurulu 18-19 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak. Genel kurula sayılı günler kala hareketli günler yaşanmaya başladı. UND Başkanı Engin Özmen, başkan adayı Çetin Nuhoğlu’na çağrıda bulunarak 3 maddenin taahhüdünü vermesi durumunda adaylıktan çekileceklerini ve kendisini destekleyeceklerini açıkladı.